4 0
طرز تهیه کالاماری سوخاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

فیله ماهی کالاماری 300 گرم
آرد گندم 1 پیمانه
روغن به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد درشت
پودر سوخاری درشت به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کالاماری سوخاری

Fried Calamari

ویژگی:
  • دریایی
  • 30 دقیقه
  • 3 سرو شده
  • متوسط

دستور پخت

 
 

کالاماری یکی از ماهیان گونه نرم‌تنان است که طعمی کمی شور دارد. این ماهی در دریای عمان و خلیج فارس به وفور یافت می‌شود و به عنوان یکی از متفاوت‌ترین خوراک‌های دریایی نیز شناخته می‌شود. کالاماری سوخاری طعمی شگفت انگیز دارد که قطعا طرفداران غذاهای دریایی عاشق آن خواهند شد. علاوه بر اینکه دستور تهیه آسانی دارد، به عنوان یک وعده غذایی کامل بسیار اشتهاآور و خوش طعم است. برای تهیه این غذای دریایی شما نیاز به حلقه‌های ماهی کالاماری دارید که می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌های بزرگ خریداری کنید. اما اگر خودتان ماهی تازه را تهیه کرده‌اید، می‌بایست آن را پاک کنید و سپس استفاده نمائید. معمولا کالاماری سوخاری را با انواع سس‌ها سرو می‌کنند و این مورد بستگی به ذائقه شما دارد، اما بهترین و محبوب‌ترین سس در کنار این غذا سس گوجه فرنگی است. مهم‌ترین ویژگی در طبخ کالاماری این است که نیاز به سرخ شدن طولانی ندارد و زود آماده می‌شود، چون برخی مردم در استفاده از غذاهای سرخ شده تردید دارند، پس بدون دغدغه‌ای این خوراک لذیذ را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 
(Visited 1,403 times, 2 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

فیله حلقه شده ماهی کالاماری را خوب بشویید. سپس آن‌ها را در ظرفی که آرد را درون آن ریخته‌اید بریزید و به آرامی به آرد آغشته کنید. سپس در کاسه‌ای مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب هم بزنید.تکه‌های ماهی کامالاری که به آرد آغشته شده‌اند را ابتدا درون تخم‌مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید تا تمام سطح آن‌ها را فرا گیرد.

2
انجام شده

مرحله دوم :

درون قابلمه یا تابه‌ای مناسب مقداری روغن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملا داغ شود. پس از داغ شدن روغن تکه‌های کالاماری را درون روغن بیاندازید. روغن باید به قدری باشد که تکه‌های ماهی کاملا در آن شناور شود. برای سرخ شدن کامل کامالاری 3 دقیقه زمان کافی است. پس از سرخ شدن، آن‌ها روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود و بعد سرو نمایید.

3
انجام شده

نکات :

اضافه کردن نمک و فلفل یا هر نوع ادویه‌ی دیگری بستگی به طعم پودر سوخاری شما دارد.
روغن حتما باید با حرارت ملایم داغ داغ شود. در غیر اینصورت کالاماری خوب پخته نمی‌شود و البته روغن زود سیاه می‌شود.
اگر پودر سخاری درشت یا پولکی نداشتید از همان پودرهای سوخاری عادی نیز می‌توان استفاده کرد.

سردبیر

سردبیر

مهم‌ترین تعهد و تلاش ما نشر مطالب و دستورهای غذایی مفید و اصیل با تکیه بر پژوهش‌های تاریخی در حوزه آشپزی و فرهنگ‌های غذایی و البته تغذیه و سلامتی است. جهت ارائه بهتر مطالب و تعامل بیشتر با سایت، شما همراهان و بازدیدکنندگان گرامی به آسانی می‌توانید نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

ساندویچ بادمجان
قبلی
طرز تهیه ساندویچ بادمجان
شربت خاکشیر
بعدی
طرز تهیه شربت خاکشیر با چند طعم

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

ارسال این به یک دوست

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.