دستور پخت
کیک اسفناج از جذابترین انواع کیکهایی است که تا بحال پخته و یا میل کردهاید. یکی از ویژگیهای این کیک علاوه بر ارزش غذایی خوب آن، این است که اگر کودکانی تمایل به خوردن اسفناج نداشته باشند، با این کیک سبز رنگ میتوانید آنان را شگفت زده و مشتاق به خوردن این گیاه ارزشمند کنید. اسفناج یک گیاه سودمند و حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین E، ویتامین C، بتاکارون، روی و سلنیوم است که همگی آنان از آنتی اکسیدانهای قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگها و فشارخون بالا است. قطعا نمیتوان از طبخ این کیک اسفناج با رنگ سبز جذابش گذشت.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :برای تهیه پوره اسفناج برگهای اسفناج را به خوبی بشوئید. سپس آنها را درون آب جوش ریخته تا به مدت ده دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از آن اسفناجها را درون مخلوط کن (میکسر) بریزید تا کاملا له و یکدست شود. همچنین میتوانید برگهای تازه اسفناج را بدون پختن و به همراه کمی ماست شیرین درون مخلوط کن ریخته تا پوره اسفناج بدست آورید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :تخم مرغها را به همراه شکر با همزن خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و حالت کرمی پیدا کند. وانیل را نیز به این مواد بیافزائید. سپس روغن، آب لیموترش تازه و پوره اسفناج را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود. در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و چند بار الک کنید. مواد خشک را به مایه اسفناج آهسته آهسته اضافه کنید تا تمام مواد کیک اسفناج کاملا یکدست شوند. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :قالب مناسبی را انتخاب کرده و مایه کیک را درون قالب بریزید. کیک را درون فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزید. بعد از این زمان اگر از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کردید، آن را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود و سپس میل نمائید. |
4
انجام شده
|
نکات :فر را از قبل در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم نمائید. |
2 Comments پنهان کردن نظرات
به نظر خیلی کیک خوشمزه ای میاد!
میشه برای پف بیشتر، سفیده رو جدا زد و آخر با مواد فولد کرد؟ به جای دو قاشق بکینگ پودر یک قاشق ریخت؟
درود
روشی که برای پخت گفتید تابحال تست نشده اما ممکن نتیجه مطلوب باشد.
موفق باشید