دستور پخت
در اقصی نقاط دنیا اگر از افراد مختلف جهت انتخاب یک نوشیدنی لذیذ تابستانی سوال کنید، قطعا یکی از محبوبترین انتخاب آنها موهیتو است. موهیتو یک نوشیدنی تابستانی با طراوات و خوش طعم با اصالت کوبایی است که به طور سنتی مواد اولیه آن تقریبا همگی ریشه کوبایی دارد. این نوشیدنی از پنج ماده اصلی لیموترش سبز (Lime)، شکر، نعناع کوبایی (Spearmint)، رام سفید (نوشیدنی تقطیری نیشکر)، آب گازدار (سودا) و یخ تهیه میشود. موهیتو علاوه بر تمام ویژگیهای منحصر بفردی که دارد به علت وجود لیموترش و نعناع از خواص مطلوبی به عنوان یک نوشیدنی بهره میبرد. تهیه یک موکتل موهیتو تازه و لذت بخش کار آسانی است، اما نکاتی برای هرچه بهتر شدن آن وجود دارد که در ادامه آنها را مطالعه خواهید کرد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :یک عدد لیموترش سبز تازه را خوب بشویید و به تکههای کوچک برش دهید. تکههای لیموترش را درون لیوان کشیدهای بریزید. برگهای نعناع، شربت شکر و آب یک عدد لیموترش دیگر را درون لیوان ریخته و به کمک یک قاشق همه این مواد را مخلوط و حتی کمی له کنید. سپس تکههای کوچک یخ و مقداری سودا (آب گازدار) را به لیوان اضافه کنید تا پر شود و هم بزنید. موکتل موهیتو شما آماده است. برای تزیین آن از برگ نعناع یا یک برش لیمو استفاده کنید. |
2
انجام شده
|
نکات :لیموترش سبز یا همان لیمو شیرازی طعم قویتری نسبت به سایر لیموها دارد؛ اما اگر این مورد در دسترس نبود از همان لیموترش معمولی استفاده کنید. |