دستور پخت
سالاد کَپرس یا کَپریا (در گویش ایتالیایی کیپرِز خوانده میشود) یکی از انواع سالادهای جذاب و ساده ایتالیایی است که توسط گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا تهیه میشود. معمولا سس این سالاد روغن زیتون است، اما گاهی از سرکه بالزامیک نیز استفاده میکنند. یکی از دلایل شهرت این سالاد رنگبندی مواد اولیه آن است که کاملا با رنگبندی پرچم ایتالیا هماهنگ است همانند پیتزا مارگاریتا. در ادامه معرفی این سالاد جذاب، با سالاد کپرس خرمالو و طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
خرمالو به تنهایی یکی از بهترین سوپرفودهای شگفت انگیز فصل پاییز است که خواص فراوانی دارد. خرمالو منبع غنی طیف وسیعی از ویتامینها از جمله ویتامین A، ویتامین C و بتاکاروتن است. قطعا سالاد کپرس خرمالو علاوه بر طعم جدید و خاص، دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن است، که با تهیه و میل کردن این سالاد تجربه جدیدی از طعم خواهید داشت.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :خرمالوها را در قطعههای کوچک و تقریبا باریک برش دهید. پنیر موزارلا را نیز برش بدهید، یا میتوان آن را رنده کنید. در ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید، ابتدا تکههای خرمالو و بعد پنیر را بریزید. میتوانید آنها را با هم مخلوط کنید یا بصورت لایهای درون ظرف بگذارید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :تکههای نان کروتان و برگهای ریحان تازه را به صورت دلخواه دور ظرف یا روی سایر مواد بریزید. دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را به عنوان سس سالاد به سالاد اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید. سالاد کپرس خرمالو آماده است، میتوانید با دانههای انار آن را تزیین کنید. |
3
انجام شده
|
نکات :در تهیه خرمالوها دقت کنید. خرمالوی مناسب برای این سالاد نباید بسیار سفت یا بسیار رسیده و شل باشد. |