دستور پخت
تاس کباب یکی از انواع خوراکهای گوشتی است که طبخ و تهیه آن از گذشته در بین بسیاری از اقوام ایرانی رایج بوده است. برخی این خوراک را در دسته خورشها میدانند، اما بر خلاف سایر خورشها بدون برنج و با نان خورده میشود. برای تهیه یک تاس کباب لذیذ بهتر است، از گوشت گوسفندی استفاده کنید. همچنین در هنگام آماده سازی و طبخ آن نکاتی وجود دارد که در این دستور مطالعه خواهید کرد. نکتهی دیگری که در پخت این غذای اصیل و لذیذ باید بدانید این است که، سبزی و صیفیجاتی که استفاده میشود بستگی به فصل و اقلیم مناطق متفاوت است؛ بطور مثال گاهی از بِه، بادمجان، آلو بخارا و … نیز استفاده میکنند.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :در ابتدای تهیه خوراک تاس کباب باید به این نکته توجه کنید که سبزیجات و گوشت را هم بصورت ورقهای و هم بصورت قطعهای میتوان برش دهید. اما برای اینکه پخت بهتری داشته باشند توصیه میکنیم بصورت ورقهای (حلقه شده) برش دهید. گوشت را بصورت ورقهای که خیلی نازک هم نباید باشد، برش دهید. سبزیجات دیگر را نیز همینطور برش داده و کنار بگذارید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :دنبه گوسفندی خرد شده را کف قابلمه بریزید. سپس روی آن را چند حلقه پیاز بگذارید و کمی نمک و فلفل بزنید. گوشتها را روی پیاز بچینید. در ادامه روی گوشت را پیاز حلقه شده و هویچ بچینید. به همین ترتیب به صورت لایهای تمام مواد را درون قابلمه چیده به جز سیب زمینی. در آخر نصف لیوان آب درون قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت و 30 دقیقه بگذارید. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :پس از گذشت یک ساعت از زمان پخت، درب قابلمه را بردارید. حال سیب زمینیهای حلقه شده را روی خوراک بگذارید. یک قاشق رب گوجهفرنگی را در کمی آب گرم کاملا حل کنید و به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید. سس بدست آماده را روی سایر مواد ریخته، درب ظرف را دوباره گذاشته و اجازه دهید تا به مدت 30 دقیقه دیگر تاس کباب کاملا بپزد. پس از پخت کامل تاس کباب را به همراه نان تازه و سبزی خوردن میل نمائید. |
4
انجام شده
|
نکات :استفاده از سیر، بادمجان و آلو کاملا اختیاری است. بنا به ذائقه افراد میتوانید از این سبزیجات استفاده کنید. |