دستور پخت
اسموتی هندوانه، این دقیقا همان چیزی است که شما در روزهای گرم تابستان به آن نیاز دارید؛ یک نوشیدنی جذاب، خنک و مغذی. البته این تنها یک نوشیدنی نیست، ترکیبی لطیف با بافت مناسب که طعم آن را میتوانید با مواد اندکی فراتر از انتظار خوشمزه کنید. امروزه اسموتیها جزء پرطرفدارترین نوشیدنیها هستند که ترکیبی از چند نوع میوه تازه یا یخزده به همراه شیر، یک ماده شیرین کننده یا مواد دیگری میباشند. علاوه بر اینکه شما به آسانی یک نوشیدنی معجزه آسای تابستانی درست میکنید، لازم است بدانید وجود مادهای به نام سیترولین در هندوانه باعث کاهش کلسترول و کاهش فشارخون نیز میشود. پس از هندوانه و تهیه اسموتی هنداونه صرف نظر نکنید.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :تهیه این اسموتی بسیار آسان است. فقط کافیست دانههای هنداونه را از آن جدا کنید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس هندوانه را درون فریزر به مدت 2 الی 3 ساعت قرار دهید تا یخ بزند. پس از این مدت قطعات یخزده هندوانه، شیر و شکر را درون مخلوط کنید بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی پیدا کنند. در انتها این نوشیدنی را در لیوانهای مناسب بریزید و با یک برش هندوانه تزئین کنید. |
2
انجام شده
|
نکات :برای اینکه اسموتی هندوانه طعم قویتری داشته باشد از مقداری برگ نعناع تازه در تهیه آن استفاده کنید. |