دستور پخت
کنافه یکی از لذیذترین دسرهای عربی و البته یکی از محبوبترین انواع دسرها در خاورمیانه است. این دسر خوشمزه و جذاب در هر یک از کشورهای این منطقه با انواع مختلفی از مواد اولیه تهیه میشود اما تقریبا همگی در روش تهیه مشابه هستند. بسیاری ریشه و اصالت این دسر را مربوط به فلسطین و طعم دلپذیر آن را مدیون استفاده از پنیر نابلسی میدانند؛ اما بیشتر شهرت کنافه با نسخه ترکی آن گره خورده است. کنافه ترکی یا در زبان ترکی استانبولی «کونفه» از پر طرفدارانترین انواع این دسر در خاورمیانه است که از رشته کادایف، پنیر و شربت باقوا تهیه میشود. علاوه بر اینکه این دسر ترکی دستور پخت آسانی دارد، نکاتی برای تهیه آن وجود دارد که طعم اعجاب انگیز آن را دو چندان میکند، که در این مطلب با آن آشنا خواهید شد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :برای تهیه شربت کنافه آب را به همراه شکر روی شلعه بگذارید. شعله را زیاد کنید و هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود. سپس شعله را کم کنید و حدودا 30 دقیقه اجازه دهید تا شربت بجوشد و کاملا غلیظ شود. برای طعمدهی به این شربت از زعفران دمکرده، گلاب، عرق بهارنارنج، هل و ... استفاده میکنند. بنا به ذائقه خود میتوانید از هر کدام استفاده نمائید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :برای تهیه دسر کنافه دو روش مرسوم است. یکی پخت در فر و دیگری روی شعله، که در این دستور پخت روی شعله را یاد خواهید گرفت. ابتدا باید ظرف مناسبی برای تهیه آن انتخاب کنید. اگر قالب مناسب نداشتید از ماهیتابه با سایز متوسط (دارای لبههای کوتاه) هم میتوان استفاده کرد. کف تابه خود را با کره کمی چرب کنید. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :رشته کادایف را به کمک دست کاملا از هم جدا و خرد کنید. سپس با 100 گرم کره آبکرده کاملا مخلوط کنید تا تمام رشته به کره آغشته شود. نصف رشتهها را کف تابه یا قالب مورد نطر خود بریزید و به کمک دست کاملا پهن کنید تا تمام کف قالب را بگیرد. پنیر را روی آن ریخته و تمام سطح رشته را پر کنید. در انتها مابقی رشته را روی پنیر بریزد تا تمام سطح آن را بپوشند. |
4
انجام شده
|
مرحله چهارم :اکنون تابه یا قالب خود را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه حرارت ببینید و طلایی شود. در این مدت به کمک یک چاقو لبههای دسر را به هم بچسبانید تا در هنگام برگرداندن آن از هم نپاشد. پس از اینکه از طلایی شدن یک طرف کنافه مطمئن شدید باید آن را برگردانید تا روی دیگر نیز طلایی و پخته شود. این کار را به کمک یک بشقاب یا ظرف بزرگتر انجام دهید. قبل از اینکه روی دیگر آن را روی شعله قرار دهید دوباره کمی کف تابه را چرب کنید. |
5
انجام شده
|
مرحله پنجم :پس از اینکه هر دو طرف دسر کاملا طلایی شد از روی شعله بردارید و شربت را اضافه کنید. میتوانید شربتی که هنوز گرم است را درون همان تابه به دسر اضافه کنید و بعد آن را سرو نمایید. در آخر با پسته خرد شده و بستنی کنافه را تزیین کنید. |
6
انجام شده
|
نکات :در نسخه عربی این دسر برای طعم دهی به شربت از گلاب یا عرق بهارنارنج استفاده میکنند. |
3 Comments پنهان کردن نظرات
سلام چرا طرز تهیه پنیر رو نگفتید
سلام
در این دسر از انواع پنیر میشه استفاده کرد، به همین دلیل اشارهای بهش نشده است. اما بزودی یک دستور تهیه برای پنیر لبنه ترکی هم منتشر میکنیم.
خیلی عالی بود ممنونم اگه بازم بیشتر مطالب دیگه آشپزی بزارین