دستور پخت
مرنگ (meringue) یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینیهای فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده میشود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخممرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه میشود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. یکی معروفترین انواع مرنگ، مرنگ فرانسوی است که خود به عنوان شیرینی تهیه و استفاده میشود. مرنگ فرانسوی نسبت به مرنگهای دیگر همانند مرنگ ایتالیایی تردتر است. همچنین دسر پاولووا یکی از معروفترین انواع دسرهای فرانسوی است که با مرنگ فرانسوی تهیه میشود.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :قبل از تهیه مرنگ میبایست به چند نکته توجه نمایید : تخممرغها را از یخچال بیرون آورید و سفیده را زرده جدا کنید. زمانی که تخم مرغ سرد است راحتتر میتوان این کار را انجام داد. سپس سفیده باید به دمای محیط برسد. ظرف و همزن خود را کاملا بشوئید و در صورت امکان آنها را با لیمو پاک کنید تا کاملا عاری از چربی باشد. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :ابتدا فر را با دمای 120 سانتیگراد گرم نمائید. کف سینی فر را کمی چرب کرده و درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :سفیدهها را با همزن بصورت یکدست کاملا هم بزنید تا پف کند که درون آنها حباب ایجاد شود. سپس پودر کرم تارتار، وانیل و کمی نمک اضافه کنید و دوباره هم بزنید. |
4
انجام شده
|
مرحله چهارم :هنگامی که سفیدههای تخم مرغ کاملا پف کردند و حبابهای هوا در آن از بین رفت میبایست به آرامی نصف شکر را اضافه کنید و کمی سرعت همزن را بیشتر کنید. |
5
انجام شده
|
مرحله پنجم : |
6
انجام شده
|
مرحله ششم : |
7
انجام شده
|
مرحله هفتم :سپس سینی فر را درون فری که از قبل گرم کردهاید، بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 90 دقیقه در فر کاملا بپزد و آماده شود. مرنگ بعد از گذشت این زمان باید ترد و خشک و توخالی باشد. |
8
انجام شده
|
نکات :مدت زمان آمادهسازی و پخت ارائه شده نسبی است. |
2 Comments پنهان کردن نظرات
بسیار عالی
بسیار عالی