3 0
طرز تهیه مرنگ فرانسوی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد بزرگ
شکر 3/4 پیمانه
پودر کرم تارتار 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک کمی

طرز تهیه مرنگ فرانسوی

french meringue

ویژگی:
  • شیرینی
  • 90 دقیقه
  • متوسط

دستور پخت

 
 

مرنگ (meringue) یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینی‌های فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده می‌شود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخم‌مرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه می‌شود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. یکی معروف‌ترین انواع مرنگ، مرنگ فرانسوی است که خود به عنوان شیرینی تهیه و استفاده می‌شود. مرنگ فرانسوی نسبت به مرنگ‌های دیگر همانند مرنگ ایتالیایی تردتر است. همچنین دسر پاولووا یکی از معروف‌ترین انواع دسرهای فرانسوی است که با مرنگ فرانسوی تهیه می‌شود.

 
(Visited 1,617 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

قبل از تهیه مرنگ می‌بایست به چند نکته توجه نمایید : تخم‌مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورید و سفیده را زرده جدا کنید. زمانی که تخم مرغ سرد است راحت‌تر می‌توان این کار را انجام داد. سپس سفیده باید به دمای محیط برسد. ظرف و هم‌زن خود را کاملا بشوئید و در صورت امکان آن‌ها را با لیمو پاک کنید تا کاملا عاری از چربی باشد.

2
انجام شده

مرحله دوم :

ابتدا فر را با دمای 120 سانتی‌گراد گرم نمائید. کف سینی فر را کمی چرب کرده و درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.

3
انجام شده

مرحله سوم :

سفیده‌ها را با همزن بصورت یکدست کاملا هم بزنید تا پف کند که درون آن‌ها حباب ایجاد شود. سپس پودر کرم تارتار، وانیل و کمی نمک اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

4
انجام شده

مرحله چهارم :

هنگامی که سفیده‌های تخم مرغ کاملا پف کردند و حباب‌های هوا در آن از بین رفت می‌بایست به آرامی نصف شکر را اضافه کنید و کمی سرعت همزن را بیشتر کنید.

5
انجام شده

مرحله پنجم :

زمانی که سفیده‌های تخم‌مرغ کاملا به مایه یکدست سفید رنگ تبدیل شد، می‌بایست ظرف را برگردانید و مایه نریزد. در این مرحله مابقی شکر را اضافه کنید و فقط کمی هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی مایه مرنگ را بین انگشتان خود فشار دهید باید حالت ابریشمی و نرم داشته باشد و شکر کاملا حل شده باشد.

6
انجام شده

مرحله ششم :

بعد از اتمام مراحل آماده‌سازی، مایه را به مقدار مورد نیاز در ماسوره ریخته و آن را در اشکال مورد نظر روی کاغذ روغنی فر به اندازه دلخواه (ترجیحا بزرگ نباشد) بریزید.

7
انجام شده

مرحله هفتم :

سپس سینی فر را درون فری که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 90 دقیقه در فر کاملا بپزد و آماده شود. مرنگ بعد از گذشت این زمان باید ترد و خشک و توخالی باشد.

8
انجام شده

نکات :

مدت زمان آماده‌سازی و پخت ارائه شده نسبی است.
از میزان و درجه حرارت فر خود اطمینان حاصل کنید. این مرنگ می‌بایست با حرارت کم و مدت زمان زیاد طبخ و آماده شود.
رعایت نکات ذکر شده و مراحل طبخ در تهیه یک مرنگ خوب بسیار مهم است.
در انتهای مراحل آماده‌سازی می‌توان از طعم دهنده‌های دیگر یا رنگ برای مرنگ خود استفاده کنید. همچنین می‌توان به مایه مرنگ کمی تکه‌های آجیل اضافه کنید.

سردبیر

سردبیر

مهم‌ترین تعهد و تلاش ما نشر مطالب و دستورهای غذایی مفید و اصیل با تکیه بر پژوهش‌های تاریخی در حوزه آشپزی و فرهنگ‌های غذایی و البته تغذیه و سلامتی است. جهت ارائه بهتر مطالب و تعامل بیشتر با سایت، شما همراهان و بازدیدکنندگان گرامی به آسانی می‌توانید نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

مرنگ ایتالیایی
بعدی
طرز تهیه مرنگ ایتالیایی

یک نظر پنهان کردن نظرات

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.