دستور پخت
شکلات داغ یا هات چاکلت یکی از نوشیدنیهای گرم پرطرفدار در اکثر نقاط دنیا است. شکلات داغ معمولا متشکل از شیر، شکلات و کاکائو است. برخی از محققان بر این باورند که نوشیدن روزی دو لیوان شکلات داغ بدون شکر جریان خون در مغز را افزایش میدهد. با این حال نباید از این نکته صرف نظر کرد که هات چاکلت میزان چربی بالایی دارد. در این مطلب به راحتی با دستور تهیه شکلات داغ خامهای آشنا خواهید شد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :شیر را درون ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر گرم و بخار از آن بلند شد شکر، کاکائو، وانیل، مقدار بسیار کمی نمک و شکلات رنده شده را به شیر اضافه کنید. شیر را آهسته هم بزنید تا شکر کاملا حل و شکلات تلخ نیز درون شیر ذوب شود. سپس شیر را از روی حرارت بردارید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :در این مرحله میبایست خامه پرچرب یا در اصطلاح خامه سنگین را به وسیلهی همزن کاملا هم بزنید تا فرم مناسبی به خود بگیرد. در این مرحله از خامه فرانسوی یا خامه قنادی کم شیرین نیز میتوان استفاده کرد. بعد از اینکه خامه را خوب هم زدید و فرم گرفت، خامه را توسط ماسوره روی شکلات داغ که درون فنجان مناسبی ریخته شده است بریزید. روی خامه را نیز میتوانید با پودر دارچین یا شکلات رنده شده تزئین کنید. نوش جان |