دستور پخت
سالاد سیب زمینی و سیر به همراه لیمو یکی از نواع خوراکهای محبوب مصری است. این سالاد در دو نوع تند و ساده تهیه میشود. ویژگی برتر این سالاد عدم استفاده از سسهای چرب و پرکالری است که از این حیث میتوان این سالاد را جزء خوراکهای سالم معرفی کرد. سالاد سیب زمینی و سیر دستور تهیه بسیار آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :سیب زمینیها را خوب بشورید و پوست کنید. آنها را به اندازه بند انگشت یا حبه قندی خرد کنید و درون آب جوش بریزید تا بپزد. سیر را کاملا خرد یا رنده کنید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :بعد از پخته شدن سیب زمینیها، بگذارید کمی سرد شوند. سپس درون ظرف مناسب بریزید و به آن ادویه بزنید. سیر خرد شده، جعفری خرد شده، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را به سیب زمینیها اضافه کنید و سالاد را کاملا مخلوط کنید. سالاد سیب زمینی و سیر شما آماده است. نوش جان |
3
انجام شده
|
نکات :در هنگام مخلوط کردن سالاد، مراقب باشید سیب زمینیها له نشود و شکل خود را از دست ندهد. |