1 0
طرز تهیه تاجین مرغ مراکشی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

لیمو ترش بزرگ 2 عدد
مرغ پاک کرده متوسط 1 عدد
پیاز سفید خلال شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
زعفران آبکرده 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
کره یا روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
زیتون سبز 1 پیمانه
آب 1/3 پیمانه

طرز تهیه تاجین مرغ مراکشی

Chicken Tagine

ویژگی:
  • مرغ

دستور پخت

طاجین یا طاگین یا به عبارتی تاجین (Tajine) یکی از غذاهای سنتی و قدیمی در شمال آفریقا بخصوص مراکش و تونس است. البته تاجین در اصل یک ظرف سفالی و سنتی قدیمی است، که در مراکش و تونس به غذاهایی که در این ظرف طبخ می‌شوند گفته می‌شود، همانند تاجین مرغ یا گوشت بره.  تاجین معروف مراکشی با مرغ و گوشت بره تهیه می‌شود و در طبخ این خوراک لذیذ از ادویه‌جات مختلف، میوه خشک شده و گاهی اوقات خرما نیز استفاده می‌کنند.

(Visited 29 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

در ابتدا پوست لیموها و دانه آن را جدا کنید و گوشت لیمو را کمی خرد کنید. مرغ را خوب پاک کرده و به تکه‌های کوچک‌تری ریز کنید. سپس مرغ را در ظرفی مناسب بگذارید و به آن سیر، پیاز، زنجبیل، نمک و فلفل، زعفران آبکرده، کره، زردچوبه و لیموهای خرد شده اضافه کنید. مرغ را با این مواد کاملا مخلوط کنید و اجازه دهید، مرغ به مدت حداقل 2 ساعت خوب در این مواد مارینه شود. (درون یخچال و درب ظرف‌دار)

2
انجام شده

مرحله دوم :

تابه‌ی مناسبی را روی شعله بگذارید و کمی از روغن زیتون را کف تابه بریزید تا روغن گرم شود. مرغ مارینه شده را درون تابه بگذارید و زیتون سبز را نیز به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مرغ درون تابه به مدت 15 دقیقه کمی تفت بخورد. سپس آب را درون بریزید و همچنین باقی‌مانده روغن زیتون به همراه گشنیز و جعفری خرد شده را روی مرغ بریزید.

3
انجام شده

مرحله سوم :

درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا این خوراک خوشمزه مراکشی به آرامی و با شعله کم به مدت 90 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد. در مدت طبخ اگر آب تابه خشک شد، کمی آب جوش اضافه کنید. بعد از گذشت این زمان مرغ را بگردانید تا روی دیگر مرغ‌ها نیز کمی تفت بخورد. حال خوراک تاجین مراکشی آماده است، این غذای لذیذ را به همراه نان و سیب زمینی سرخ‌کرده میل می‌نمایند.

4
انجام شده

نکات :

بطور سنتی این غذا را در ظرف مخصوص یعنی تاجین سفالی تهیه می‌کنند.
گشنیز و جعفری را بصورت خرد نشده و یک دسته نیز می‌توانید به این غذا اضافه کنید.
تاجین مراکشی می‌بایست با حرارت کم و به مدت طولانی بپزد تا نتیجه مطلوب بدست آید.
تاجین مرغ مراکشی انواع مختلفی دارد، که بنا به ذائقه از افراد مواد اولیه متفاوتی استفاده می‌کنند.
در این غذا لیموها را با پوست نیز می‌توانید، استفاده کنید.

مدیر

مدیر

خوراک میگوی تند
قبلی
خوراک میگوی تند
لیموناد
بعدی
دستور تهیه لیموناد ایتالیایی

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.