دستور پخت
لازانیا تنها یک غذا نیست؛ یک قسمت از فرهنگ غذایی جذاب ایتالیا است. غذایی که شاید بیشتر از قدمت و شهرتش، لذیذ است. لازانیا در اصل نوعی از پاستای تخت است که اولین بار در قرن ۱۴ میلادی از آن نام بردهاند. از ترکیب ورقههای لازانیا، سس بشامل و مخلوطی از گوشت و سبزیجات و البته پنیر یک خوراک خوشمزه آماده میشود که طعم و عطر آن شما را جادو میکند. نسخه و دستورهای بسیاری از لازانیا وجود دارد؛ ممکن است بخواهید یک لازانیای سبزیجات با سس مارینارا داشته باشید. اما این دستور لازانیای کلاسیک ایتالیایی است که اصالت خود را حفظ کرده. پس این دستور شگفت انگیز و آسان را از دست ندهید.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول : |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :پس از تفت دادن گوشت چرخ کرده، حال نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده است. توجه داشته باشید اگر گوجهها را رنده یا در میکسر مخلوط میکنید به هیچ عنوان پوست نداشته باشند. پونه کوهی و کمی جوز هندی را نیز به مواد اولیه بیافزائید. اجازه دهید تا گوجهها با سایر مواد کمی طبخ شوند و آب گوجهها کم شود. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :سس لازانیا همان سس بشامل است که درست کردن آن آسان اما نیازمند کمی دقت است. کره را در تابهای مناسب روی حرارت ملایم بگذارید تا باز شود. سپس آرد را به کره اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا کره و آرد با هم مخلوط شوند و تفت بخورند. شیر را به تابه اضافه کنید و بصورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. توجه کنید که اگر سس را غلیظ بردارید پس از سرد شدن کاملا سفت میشود. در انتها به سس نمک و فلفل بزنید. |
4
انجام شده
|
مرحله چهارم :ورقههای لازانیا را طبق دستور روی بسته آماده کنید. ظرف مناسبی را برای چیدن و تهیه لازانیا انتخاب کنید. کف ظرف را با مقدار کمی سس چرب کنید. سپس یک لایه ورقههای لازانیا، روی آن مواد گوشت و سبزیجات لازانیا، سس لازانیا و دوباره ورقههای لازانیا بچینید. این ترتیب را ادامه دهید تا ظرف پر شود. لایه آخر باید ورقههای لازانیا باشد. پنیر پارمژان را روی آن بریزد. ظرف را درون فر قرار دهید، تا به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. |
5
انجام شده
|
نکات :برخی به جای سس بشامل از مقدار کمی پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده در لابهلای ظرف لازانیای خود استفاده میکنند. اما از سس مایونز هرگز نباید استفاده کرد. |
یک نظر پنهان کردن نظرات
سلام عزیزم بابت این آموزش خوبتون ممنونم منم همین روش را امتحان کردم جالب اینکه همه وقتی خوردن خوششون اومد