2 0
طرز تهیه خورش آلو اسفناج

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

گوشت خورشتی نیم کیلو
اسفناج پاک کرده 750 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران آب‌کرده 1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا 200 گرم
آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
تره اختیاری

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

Spinach Stew

  • زمان آماده سازی : 160 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

دستور پخت

 
 

خورش آلو اسفناج یکی دیگر از انواع خورش‌های لذیذ ایرانی است که علاوه بر طعم شگفت انگیز ارزش غذایی مطلوبی دارد. این خورش دستور تهیه‌های متفاوتی دارد و معمولا افراد بنا بر ذائقه خود در طبخ آن از چاشنی‌های مختلفی همانند زعفران یا زردچوبه استفاده می‌نمایند. آلو اسفناج را هم با گوشت مرغ و هم با گوشت گوساله تهیه می‌نمایند. گاهی نیز برخی به آن لوبیاچیتی یا لوبیا قرمز اضافه می‌کنند که برای تهیه این خورش توصیه نمی‌شود. از طبخ و میل نمودن خورش شگفت انگیز آلو و اسفناج لذت ببرید.

 
(Visited 7,124 times, 1 visits today)
بیشتر بخوانید :  طرز تهیه کوکو سیب‌زمینی

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

آلوها را از نیم ساعت قبل در آب خیس کنید. بعد از پاک کردن و شستن اسفناج‌ها، آن‌ها را خرد کنید، اما بهتر است اسفناج ریز ریز نشود.

2
انجام شده

مرحله دوم :

پیاز را نگینی خرد کنید و بوسیله مقدار کمی روغن درون قابلمه‌ای مناسب تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را به تابه افزوده تا با حرارت کم، کمی تفت بخورد و آب آن کشیده شود. پس از این مرحله چند لیوان آب درون قابلمه بریزید، حرارت شعله را زیاد کنید تا آب جوش آید. پس از جوش آمدن آب کف روی آن را گرفته و شعله را کم کنید. زعفران را نیز افزوده، درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

3
انجام شده

مرحله سوم :

در تابه‌ای دیگر اسفناج‌ها را بدون آب و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ولی سیاه نشود. بعد از گذشت 2/3 از زمان پخت گوشت، اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل، آلو و آب لیموترش تازه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش کاملا بپزد و جا بیافتد. بعد از آماده شدن خورش آن را درون ظرف مناسبی کشیده و به همراه چلو ساده سرو نمایید.

4
انجام شده

نکات :

آلوها بیش از نیم ساعت نباید خیس بخورد، چون بعد از اضافه کردن به غذا وا می‌رود.
در این خورش از سبزی تره نیز استفاده می‌شود. برای این منظور 200 گرم تره خرد شده را به همراه 700 گرم اسفناج خرد شده تفت دهید و به غذا بیافزایید.
طعم این خورش کمی ترش است. اگر از این طعم لذت نمی‌برید آب لیموترش را حذف کنید یا کمی شکر به خورش اضافه کنید.
از گوشت ماهیچه، مرغ و کوفته ریزه هم می‌توان در تهیه این خورش استفاده کرد، که همه‌ی انواع آن خوشمزه و لذیذ است.
بجای آب لیموترش از آب نارنج هم استفاده می‌کنند.
مقدار کل کالری موجود در این خورش 3700 کیلوکالری و در یک قاشق از این خورش 80 کیلوکالری وجود دارد.

سردبیر

مهم‌ترین تعهد و تلاش ما نشر مطالب و دستورهای غذایی مفید و اصیل با تکیه بر پژوهش‌های تاریخی در حوزه آشپزی و فرهنگ‌های غذایی و البته تغذیه و سلامتی است. جهت ارائه بهتر مطالب و تعامل بیشتر با سایت، شما همراهان و بازدیدکنندگان گرامی به آسانی می‌توانید نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

آب سم زدا
قبلی
۳ دتاکس واتر رژیمی
کرم قارچ
بعدی
طرز تهیه سوپ کرم قارچ ساده

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال این به یک دوست

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.