دستور پخت
خورش آلو اسفناج یکی دیگر از انواع خورشهای لذیذ ایرانی است که علاوه بر طعم شگفت انگیز ارزش غذایی مطلوبی دارد. این خورش دستور تهیههای متفاوتی دارد و معمولا افراد بنا بر ذائقه خود در طبخ آن از چاشنیهای مختلفی همانند زعفران یا زردچوبه استفاده مینمایند. آلو اسفناج را هم با گوشت مرغ و هم با گوشت گوساله تهیه مینمایند. گاهی نیز برخی به آن لوبیاچیتی یا لوبیا قرمز اضافه میکنند که برای تهیه این خورش توصیه نمیشود. از طبخ و میل نمودن خورش شگفت انگیز آلو و اسفناج لذت ببرید.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :آلوها را از نیم ساعت قبل در آب خیس کنید. بعد از پاک کردن و شستن اسفناجها، آنها را خرد کنید، اما بهتر است اسفناج ریز ریز نشود. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :پیاز را نگینی خرد کنید و بوسیله مقدار کمی روغن درون قابلمهای مناسب تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را به تابه افزوده تا با حرارت کم، کمی تفت بخورد و آب آن کشیده شود. پس از این مرحله چند لیوان آب درون قابلمه بریزید، حرارت شعله را زیاد کنید تا آب جوش آید. پس از جوش آمدن آب کف روی آن را گرفته و شعله را کم کنید. زعفران را نیز افزوده، درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :در تابهای دیگر اسفناجها را بدون آب و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ولی سیاه نشود. بعد از گذشت 2/3 از زمان پخت گوشت، اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل، آلو و آب لیموترش تازه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش کاملا بپزد و جا بیافتد. بعد از آماده شدن خورش آن را درون ظرف مناسبی کشیده و به همراه چلو ساده سرو نمایید. |
4
انجام شده
|
نکات :آلوها بیش از نیم ساعت نباید خیس بخورد، چون بعد از اضافه کردن به غذا وا میرود. |