دستور پخت
شکلات داغ به سبک ایتالیایی، شاید یکی از لذت بخشترین نوشیدنیهای گرم دنیا باشد! هات چاکلت ایتالیایی غلیظ و کرمی است و به همراه کمی خامه سرو میشود. تفاوت این نوشیدنی با انواع مشابه آن استفاده از نشاسته ذرت است که به آن بافت ابریشمی و نرمی میدهد. به نظر این نوشیدنی انتخاب خوبی برای یک روز سرد باشد. پس اگر تابحال این سبک از هات چاکلت را امتحان نکردهاید، توصیه میکنیم این دستورالعمل ساده را دنبال کنید.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :شکلات را کاملا خرد کنید و کنار بگذارید. همچنین نصف شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و آن را نیز کنار بگذارید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :در یک قابلمه کوچک یا شیردوش، بقیه شیر را به همراه شکر، نمک و کاکائو بریزید. روی حرارت با شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود. در این موقع باید مداوم هم بزنید تا مواد کاملا حل شوند. سپس مخلوط شیر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم بماند. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :سپس شکلات خرد شده را به سایر مواد درون قابلمه اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. شکلات را با سایر مواد کاملا هم بزنید تا با حرارت آن حل و یکدست و غلیظ شود. |
4
انجام شده
|
مرحله چهارم :شکلات داغ ایتالیایی آماده است. میتواند با خامه فرم گرفته و تکههای شکلات آن را تزیین و سرو کنید. |
5
انجام شده
|
نکات :استفاده از 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای تهیه هات چاکلت ایتالیایی کافی است. اما اگر میخواهید نوشیدنی شما غلیظتر شود از 2 قاشق نشاسته ذرت استفاده کنید. |
5 Comments پنهان کردن نظرات
بسیار عالی متشکرم
مواد لازم و مقدار اون رو لیست نکردید
روی قسمت مواد لازم کلیک کنید تا مواد اولیه را مشاهده کنید.
سلام
ممنون بابت آموزش های عالیتون
میتونم از اونا توی پیجم استفاده کنم؟
سلام
ممنون از نگاه زیبای شما
با ذکر منبع چرا که نه 🙂