دستور پخت
نوشیدنی لاته زنجبیل از جمله نوشیدنیهای جذاب زمستانی است که طعمی قوی و شگفت انگیز دارد. زنجبیل از جمله گیاهانی است که استفاده از آن در فصول سرد سال باعث افزایش ایمنی بدن در برابر سرما میشود. همچنین طعم ویژه زنجبیل میتواند هر خوراکی را خوشمزهتر کند. این نوشیدنی گرم علاوه بر دستور تهیه آسان، به علت وجود زنجبیل خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد، که شما را برای تهیه آن بسیار علاقهمند خواهد کرد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :برای تهیه لاته زنجبیل ابتدا میبایست شربت زنجبیل تهیه کنید. تهیه شربت زنجبیل بسیار ساده است و نیاز به کمی صبر دارد. زنجبیلهای خرد شده را به همراه آب و شکر درون ظرفی مناسب روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. این مواد را میبایست کاملا هم بزنید تا شکر حل شود. سپس به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا شربت کمی غلیظ شود و رنگ بگیرد. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم : |
3
انجام شده
|
مرحله سوم : |
4
انجام شده
|
نکات :در تهیه این نوشیدنی میتوان از مقدار نصف شیر و نصف چای زنجبیل به همراه شربت استفاده کرد. |