دستور پخت
دستورهای فراوانی با نام پنکیک موز وجود دارد، اما این دستور فقط پنکیک موز است. پنکیکی که در این دستور خواهید آموخت تهیه شده از موز و تخم مرغ و البته بدون آرد است. اگر قصد تهیه این پنکیک را داشته باشید، راههای بسیاری برای آن وجود دارد؛ برخی لابلای پنکیکها را موز گذاشته یا درون مایه پنکیک ساده موز میریزند، گاهی نیز بجای آرد از جو پرک آسیاب شده استفاده میکنند. این دستور از پنکیک موز کاملا شناخته شده است و ویژگی آن به غیر آسان بودن تهیه و طبخ، این است که بدون گلوتن و کم کربوهیدرات میباشد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :یک عدد موز رسیده را به کمک همزن یا یک چنگال کاملا له کنید. سپس یک تا دو عدد تخم مرغ را به موز له شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. توجه داشته باشید تعداد تخم مرغها، وابسته به اندازه آنها است. در آخر مایه بدست آمده نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. برای طعمدار کردن این پنکیک از موادی همچون وانیل، عسل و پودر کاکائو نیز میتوانید استفاده کنید. اضافه کردن این مواد کاملا بستگی به ذائقه خودتان دارد. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :تابهی مناسبی را برای پخت پنکیکها انتخاب کنید. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید، سپس کف تابه را با مقدار کمی روغن یا کره چرب کنید. بعد از آن توسط یک پارچه تمیز روغن کف تابه را کاملا تمیز کنید. این کار باعث میشود پنکیک پس از پخت رنگ قهوهای یکدست داشته باشد. مقدار مشخصی از مایه پنکیک را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا یک طرف آن کاملا طلایی رنگ شود و سپس آن را برگردانید. |
3
انجام شده
|
نکات :طعم این پنکیک به تنهایی بسیار لذیذ است، اما اگر دوست داشتید از بسیاری طعم دهندهها برای بهترشدن آن میتوانید استفاده کنید. |