1 0
موکتل سیب و هلو

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

آب هلو نصف لیوان
آب سیب 4\1 لیوان
آب لیموترش 1 عدد لیموی متوسط
عسل 2 قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم
برش‌های سیب و هلو برای تزئین

موکتل سیب و هلو

دستور پخت

موکتل در فرهنگ لغت آکسفورد به معنای یک نوشیدنی غیر الکلی که شامل ترکیبی از چندین آب میوه یا نوشیدنی‌های دیگر می‌باشد، آمده است. موکتل در اصل یک نوشیدنی ترکیبی صاف و غیر الکی از آب میوه‌جات، آب گیاهان و سبزیجات و برخی ادویه‌جات همانند دارچین است که انواع و اقسام مختلفی دارد. موکتل تابستانی سیب و هلو یک نوشیدنی بی‌نظیر و جذاب تابستانی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد.

(Visited 93 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول

لیوان مناسبی را انتخاب کنید. آب سیب، آب هلو و آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید. 2 قاشق چایخوری عسل را در کمی آب گرم خوب حل کنید و به موکتل اضافه کنید. به اندازه‌ای که لیوان شما پر شود آب سرد یا یخ اضافه کنید. لیوان موکتل خود را با برش‌های سیب و هلو تزیین کنید. نوش‌جان

2
انجام شده

نکات

اگر آب گازدار یا سودا در اختیار داشتید بهتر است بجای آب سرد از سودا استفاده کنید. همچنین اگر دوست داشتید موکتل شما شیرین‌تر شود کمی دیگر عسل اضافه کنید.

مدیر

مدیر

نوشیدنی تابستانی
قبلی
موکتل لیمو و توت‌فرنگی
باسترمه
بعدی
طرز تهیه باسترمه پلو

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.