1 0
لاته زنجبیل

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

آب 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
زنجبیل تازه 1 پیمانه خرد شده
شربت زنجبیل 1 تا 2 قاشق چایخوری
شیر یا شیر بادام 1 پیمانه
پودر دارچین به میزان لازم

اطلاعات تغذیه ای

کالری
88 کیلوکالری
چربی
3.1 گرم
کربوهیدرات
15 گرم
شکر
14 گرم
سدیم
225 گرم
فیبر
1 گرم
پروتئین
1.2 گرم

لاته زنجبیل

GINGER LATTE

دستور پخت

نوشیدنی لاته زنجبیل از جمله نوشیدنی‌های جذاب زمستانی است که طعمی قوی و شگفت انگیز دارد. زنجبیل از جمله گیاهانی است که استفاده از آن در فصول سرد سال باعث افزایش ایمنی بدن در برابر سرما می‌شود. همچنین طعم ویژه زنجبیل می‌تواند هر خوراکی را خوشمزه‌تر کند. این نوشیدنی گرم علاوه بر دستور تهیه آسان، به علت وجود زنجبیل خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد، که شما را برای تهیه آن بسیار علاقه‌مند خواهد کرد.

(Visited 41 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

برای تهیه لاته زنجبیل ابتدا می‌بایست شربت زنجبیل تهیه کنید. تهیه شربت زنجبیل بسیار ساده است و نیاز به کمی صبر دارد. زنجبیل‌های خرد شده را به همراه آب و شکر درون ظرفی مناسب روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. این مواد را می‌بایست کاملا هم بزنید تا شکر حل شود. سپس به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا شربت کمی غلیظ شود و رنگ بگیرد.

2
انجام شده

مرحله دوم :

زنجبیل‌های خرد شده را از شربت جدا کنید و شربت را درون بطری مناسب بریزید تا کمی سرد شود.

3
انجام شده

مرحله سوم :

حال برای تهیه لاته زنجبیل، شیر یا شیر بادام را به اندازه دلخواه بجوشانید و به آن یک تا دو قاشق چایخوری شربت زنجبیل اضافه کنید. برای اینکه نوشیدنی شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید کمی پودر دارچین و پودر زنجبیل به آن اضافه کنید.

4
انجام شده

نکات :

در تهیه این نوشیدنی می‌توان از مقدار نصف شیر و نصف چای زنجبیل به همراه شربت استفاده کرد.
شربت زنجبیل را می‌توان تا یک ماه درون یخچال نگه‌داری کرد. از این شربت در تهیه انواع نوشیدنی استفاده کنید.

مدیر

مدیر

کوکی خرمالو
قبلی
کوکی خرمالو
نوشیدنی گرم
بعدی
طرز تهیه نوشیدنی بیچرین

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.