دستور پخت
موکتل در فرهنگ لغت آکسفورد به معنای یک نوشیدنی غیر الکلی که شامل ترکیبی از چندین آب میوه یا نوشیدنیهای دیگر میباشد، آمده است. موکتل در اصل یک نوشیدنی ترکیبی صاف و غیر الکی از آب میوهجات، آب گیاهان و سبزیجات و برخی ادویهجات همانند دارچین است که انواع و اقسام مختلفی دارد. موکتل تابستانی لیمو و توتفرنگی یکی از جذابترین انواع نوشیدنیهای تابستانی است که دستور تهیه آسانی نیز دارد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اولبرگهای نعناع را خوب بشوئید و تمیز کنید. لیمو و توت فرنگیها را برش دهید (اسلایس کنید). پارچ مناسبی را انتخاب کنید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوملیموهای اسلایس شده را کف پارچ خود بچینید. سپس برگهای نعناع و شکر را روی لیموها بریزید. کمی آب اضافه کنید و بصورت آهسته هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود. توت فرنگیها را نیز اضافه کنید و بعد از آن باقیمانده 1 لیتر آب را به پارچ بیافزائید و کمی هم بزنید. مواظب باشید توت فرنگیها له نشود. پارچ را برای مدتی درون یخچال بگذارید تا هم سرد شود و هم موکتل شما طعم بهتری بگیرد. |
3
انجام شده
|
مرحله سومدر انتها بعد از بیرون آوردن پارچ از یخچال میبایست برای سرو کردن موکتل لیمو و توت فرنگی، لیوانهای بلندی را انتخاب کنید و درون آن یخ بریزید. سپس 3/4 لیوان را از موکتل پر کنید و مابقی لیوان را آب گازدار یا سودا بریزید (اگر سودا در دسترس نبود ضرورتی به استفاده از آن نیست). میتواند لیوانهای موکتل خود را با برشهای لیمو و توت فرنگی تزئین کنید. نوش جان |