دستور پخت
بیچِرین یک نوشیدنی گرم ایتالیایی متعلق به شهر تورین است که از ترکیب قهوه اسپرسو، نوشیدنی شکلات یا هات چاکلت و کف یا فوم شیر ساخته میشود. در نسخه آمریکایی بیچرین بجای فوم شیر از خامه زده شده استفاده میکنند. اگر چه نام این نوشیدنی در منوی بسیاری از کافی شاپها وجود ندارد، اما بیچرین بیشترین محبوبیت خود را به عنوان نوشیدنی محلی تورین دارد. نکته قابل توجه در مورد نوشیدنی بیچرین این است که تورینیها در اصل سه نوع نوشیدنی را از مشتقات بیچرین میدانند و آنها عبارتند از : pur e fior (کاپوچینو)، pur e barba (قهوه و شکلات) و pòch ed tut که تقریبا همان بیچرین امروزی است. بیچرین در ظاهر دستور تهیه آسانی دارد اما به شرط اینکه شما اسپرسو و نوشیدنی شکلاتی آماده داشته باشید، و عموما بیچرین را در لیوانهای شیشهای کوچک سرو میکنند تا لایههای تشکیل دهنده آن دیده شود.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :برای تهیه بیچرین میبایست قهوه اسپرسو و نوشیدنی شکلاتی آماده داشته باشید. همچنین فوم شیر نیز لازم خواهید داشت. برای سهولت کار و تهیه این نوشیدنی میتوانید از هات چاکلت غلیظ بجای نوشیدنی شکلاتی و خامه زده شده بجای فوم شیر استفاده کنید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :لیوان شیشهای کوچکی را انتخاب کنید. ابتدا نوشیدنی شکلاتی خود را درون لیوان بریزید، سپس قهوه اسپرسو را به آرامی و در انتها فوم شیر را روی آنها ریخته تا لیوان کاملا پر شود. میزان هر کدام از آنها بستگی به ذائقه شما دارد، اما بهتر است این میزان یکسان باشد. روی فوم شیر یا خامه را با پودر دارچین و شکلات رنده شده تزئین نمائید. |