دستور پخت
مرنگ (Meringue) یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینیهای فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده میشود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخممرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه میشود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. مرنگ ایتالیایی یکی از انواع مرنگ است که دستور تهیه متفاوتی با مرنگ ساده یا مرنگ فرانسوی دارد. مرنگ ایتالیایی بسیار بافت نرمتری نسبت به مرنگ فرانسوی دارد و بیشتر به عنوان تزئین برای کیک و دسر استفاده میشود نه تنها به عنوان شیرینی.
مراحل
1
انجام شده
|
قبل از تهیه مرنگ میبایست به چند نکته توجه نمایید : تخممرغها را از یخچال بیرون آورید و سفیده را زرده جدا کنید. زمانی که تخم مرغ سرد است راحتتر میتوان این کار را انجام داد. سپس سفیده باید به دمای محیط برسد. ظرف و همزن خود را کاملا بشوئید و در صورت امکان آنها را با لیمو پاک کنید تا کاملا عاری از چربی باشد. |
2
انجام شده
|
مرحله اول |
3
انجام شده
|
مرحله دوم |
4
انجام شده
|
مرحله سومدر این مرحله باید شکر در آب کاملا حل شود و از مخلوط آب و شکر شهدی بدست آید. شهد بدست آمده میبایست نه بسیار رقیق و نه بسیار غلیط باشد. برای اینکه شهد زیاد نجوشد بهتر است از دماسنج استفاده کنید. شهد شکر و آب را به طور مرتب هم بزنید. زمانی که دماسنج را داخل ظرف قرار دهید، دمای آن باید 240 درجه فارنهایت یا 120درجه سانتیگراد باشد. بعد از رسیدن به این دما شعله را خاموش کنید و بگذارید شهد بدست آمده کمی سرد شود. |
5
انجام شده
|
مرحله چهارمسفیدههای تخممرغ را کمی با همزن بزنید تا درون آن حباب ایجاد شود. سپس پودر کرم تارتار و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و دوباره با سرعت یکنواخت هم بزنید تا کاملا پف کند و حبابهای آن از بین برود. هنگامی که سفیدههای تخم مرغ کاملا پف کرد و سفت شد، شهد شکر را که همچنان گرم است به آرامی به سفیده تخممرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط هم زنید تا کاملا مخلوط شود. |
6
انجام شده
|
مرحله پنجم |
7
انجام شده
|
نکاتمدت زمان آمادهسازی و پخت ارائه شده نسبی است. |