دستور پخت
سوپ کرم قارچ یکی از انواع لذیذ سوپها است که علاوه بر دستور تهیه ساده طعم جذابی دارد؛ مخصوصا برای کسانی که عاشق قارچ یا سوپهایی با پایه شیر و خامه هستند. کرم قارچ دستور تهیههای متفاوتی دارد و بیشتر به عنوان یک غذای بین المللی شناخته میشود، اما این سوپ در آمریکا بیشتر به عنوان یک غذای کنسروی و در دسته غذاهای فوری و آسان شناخته شد. نکته جالب درباره این سوپ این است که برخی اوقات از کرم قارچ به عنوان سس یا مکمل غذاهای گوشتی استفاده میشود. آماده سازی و طبخ سوپ کرم قارچ کار سادهای است که در این مطلب میتوانید طرز تهیه آن را به سادگی بیاموزید. همچنین برای درک بهتر این دستور آسان و خوشمزه از ویدئو آن استفاده کنید.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :در ابتدای پخت این سوپ به این نکته توجه کنید یکی از دلایل خوشمزگی آن کاملا بستگی به داشتن استاک مرغ خوبی دارد، پس سعی کنید بجای آب از استاک یا آب مرغ استفاده کنید. روغن زیتون و کره را در تابه مناسب بریزید تا با حرارت ملایم کره آب شود. سپس پیاز رنده شده و 2 حبه سیر کوبیده شده را به تابه اضافه کنید تا نرم شوند. قارچهای اسلایس شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :پس از تفت خوردن قارچها، یک قاشق آرد در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد. سپس استاک یا آب مرغ را به همراه کمی پودر فلفل قرمز، نمک و آویشن به ظرف بیافزائید. حرارت را زیاد کنید تا به مدت 5 دقیقه مایه بجوش آید. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :مقدار یک فنجان از مایه سوپ به همراه قارچ را در میکسر بریزید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. سپس آن را به همراه خامه به ظرف سوپ اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید تا برای دقایقی با حرارت ملایم سوپ جا بیافتد. سوپ کرم قارچ آمادهست، میتوانید به همراه نان تست یا باگت فرانسوی میل کنید. نوش جان |
4
انجام شده
|
نکات :اگر رژیم غذایی کم چرب دارید، بجای خامه از شیر استفاده کنید. |
2 Comments پنهان کردن نظرات
غذای خیلی خوب ، ساده ای و خوشمزه ای بود
ممنون از سایت
ممنون از نگاه زیبای شما