دستور پخت
اگر تا بحال سوپهای زیادی را درست کردهاید، یا اینکه عاشق سوپ هستید قطعا از پختن و خوردن این سوپ نمیتوانید صرف نظر کنید. سوپ زنجبیل و هویچ از آن دسته سوپهای خوشمزه و ویژه است که علاوه بر طعم خاص، غنی از انواع آنتی اکسیدان میباشد. انواع سوپها به دلیل خواص شفابخشی که دارند به عنوان ارزان قیمتترین غذا برای حفظ سلامت بدن شناخته میشوند؛ قطعا سوپ زنجبیل و هویچ یکی از جذابترین آنهاست. این سوپ یک پیشنهاد ایده آل برای پیش غذا در میز شماست که طعم و خواص آن شما و دیگران را شگفت زده میکند.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از داغ شدن روغن هویچ خرده شده و پیاز رنده شده را درون ظرف بریزید. اجازه دهید تا این مواد به مدت 1 دقیقه تفت بخورد و کمی نرم شود. سپس سیر کوبیده و زنجبیل تازه خرد شده را اضافه کنید که به همراه هویچها کمی تفت بخورند. نمک و فلفل را نیز بیافزائید. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :استاک سبزیجات را درون ظرف ریخته و باید 30 دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا پخته شوند. اگر استاک سبزیجات نداشتید از استاک یا آب مرغ نیز میتوانید استفاده کنید. پس از گذشت این زمان و البته پخت کامل سبزیجات، باید آنها را در مخلوط کنید بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :پس از اینکه مواد پخته شده سوپ را کاملا مخلوط کردید، آب پرتقال تازه و عسل را به سوپ اضافه کنید تا چند دقیقه دیگر سوپ حرارت ببیند و کاملا آماده شود. این سوپ را با پنیر ماسکارپونه و دانههای انار میتوان تزئین کرد. |