سوپ کرم قارچ
Cream of Mushroom Soup
کرم قارچ نوعی ساده از انواع سوپ است که عموما توسط Roux (آرد و کره)، شیر یا خامه، استاک مرغ یا گوشت و قارچ تهیه میشود. این سوپ در آمریکا بیشتر به عنوان یک غذای کنسروی و در دسته غذاهای فوری و آسان شناخته میشود. البته از این سوپ بیشتر به عنوان تکمیل کننده برخی از غذاهای گوشتی استفاده میکنند که در این صورت این سوپ بیشتر شبیه به سس قارچ آماده میشود.
سوپ کرم قارچ امروزی تاریخچه بسیاری ندارد؛ اما پایه اصلی این سوپ بسیار شبیه برخی از سسهای معروف در آشپزی فرانسوی و ایتالیایی است که قدمت فراوانی دارند و از آنها سوپ و خوراکهای بسیاری تهیه میشود. در آمریکا اولین بار شرکت تولیدکننده سوپهای کنسرو شده کَمپل، در سال ۱۹۳۴ کرم قارچ معروف را روانه بازار کرد، که بسیاری آن را “بشامل آمریکایی” توصیف کردهاند.
همان طور که مشخص است برای تهیه سوپ کرم قارچ دستور تهیه واحدی وجود ندارد. برخی از مواد اولیه اصلی به اضافه کردن شیر و استاک بسنده میکنند و برخی بجای شیر تنها از خامه استفاده مینمایند. همچنین طعم دهندههای متفاوتی از قبیل : رزماری، آویشن و برگ بو نیز در طبخ این سوپ استفاده میشود. برای یادگیری طرز تهیه سوپ کرم قارچ به بخش آشپزی مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.