سوسیس و کالباس سرطان زا هستند
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که خوردن ۵۰ گرم گوشتهای فرآوری شده (دو برش کالباس) در روز احتمال مبتلا شدن به سرطان را ۱۸ درصد افزایش میدهد. همچنین در این گزارش گفته شده که گوشت قرمز هم ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، اما هنوز دلایل کافی برای اثبات آن بهدست نیامده است. سازمان تحقیقات دربارهی سرطان کشور انگلستان (Cancer Research UK) هم گفته که مردم بهتر است استفاده از گوشت قرمز را بسیار کم کنند و ساندویچ بیکن ممکن است احتمال بروز سرطان در افراد را افزایش بدهد.
در گوشتهای فرآوری شده، تغییراتی ایجاد میشود که عمر استفاده از آنها افزایش پیدا کند یا مزهی آنها با دودی کردن، اضافه کردن نمک و پخت به روشهای مختلف تغییر کند. گوشتهای فرآوری شده مانند بیکن، سوسیس، هاتداگ و سالامی به دلیل تغییراتی که در آنها ایجاد شده، موجب به خطر افتادن سلامتی میشوند. برای تولید این گوشتها کارهای شیمایی مختلفی انجام میشود که احتمال بروز سرطان در مردم را افزایش میدهند. همچنین پخت غذا در دمای بالا مانند کباب کردن گوشت در باربیکیو مواد شیمایی سرطانزا به وجود میآورد.
در کشور انگلستان ۶ درصد از مردم احتمال دارد که سرطان مبتلا شوند. اگر این افراد در طول روز ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده استفاده کنند، این آمار به ۷ درصد میرسد.
منبع : BBC