خواص لوبیا چیتی و طریقه مصرف
لوبیا چیتی یکی از پرطرفدارترین لوبیاها در بین گونههای مختلف لوبیا است که در کشورهای ایتالیا، ترکیه، پرتقال و ایران زیاد استفاده میشود. برخی متخصصان معتقدند مصرف لوبیا چیتی کمتر باعث نفخ میشود اما بطور کلی گونه لوبیا بسیار نفاخ است و باید کم استفاده شود. آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشتها تبدیل کرده است. همچنین لوبیا چیتی در مقدار فیبر بر سایر لوبیاها برتری دارد. ۲۰۰ گرم لوبیا در حدود ۶۷۰ کالری دارد که می تواند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی مناسب یا یک میان وعده کامل سرو شود. لوبیا برای پایین آوردن کلسترول و فشار خون بسیار مناسب است همچنین مصرف لوبیا سنگ کلیه را برطرف میکند.
بهترین راه مصرف لوبیا آن است که لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و بگذارید چند ساعت خیس بخورد و دوباره بشورید و بگذارید با آب تازه پخته شود تا بعد از مصرف کمتر دچار نفخ شوید.