چیز کیک ژاپنی – japanese cheesecake
چیز کیک ژاپنی، کیک پنیر پنبهای یا کیک پنبهای نام یکی از پر طرفدارترین چیز کیکهای آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. در ژاپن و سایر نقاط دنیا کیک پنیر پنبهای را با نام برند “عمو تتسو” میشناسند، زیرا این کیک برای اولین بار توسط شخصی به نام تتسو در سال ۱۹۴۸ در شهر هاکاوا ژاپن معرفی شد.
بافت لطیف و نرم و پنبهای، عطر دلنشین، شیرینی مناسب و خاصیت پفدار و ژلهای بودن این کیک باعث شد به سرعت چیز کیک عمو تتسو معروف شود. بطور سنتی چیز کیک ژاپنی از پنیر خامهای، کره، کمی شکر، زرده و سفیده تخم مرغ بصورت جداگانه، خامه و آرد درست میشود. چیز کیک ژاپنی از سال ۲۰۱۰ به بعد بسیار شناخته شد، بطوری حدود ۷۰ شعبه در چین، هنگ کنگ، تایوان، تایلند و کانادا در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد.
چیز کیک عمو تتسو به قدری معروف شد که برخی شعبات آن در چین یا کانادا برای سرویس دهی با اشکال مواجه میشوند و مشتریان زمانی حدود ۲ ساعت برای خرید کیک پنیر پنبهای در صف انتظار میایستند. چیز کیک ژاپنی دستور تهیه آسانی دارد اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث بهتر شدن این کیک پنیر میشود. برای یادگیری دستور تهیه چیز کیک ژاپنی به بخش آشپزی مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.