فوندو – Fondue
فوندو در اصل یک روش طبخ یا گرم نگه داشتن خوراک سوئیسی میباشد. کلمه فوندو ریشه فرانسوی دارد و به معنای ذوب کردن است.
بطور سنتی فوندوی سوئیسی از ترکیب و آب کردن چند نوع پنیر با سرکه و ریختن و گرم نگه داشتن در ظرف سرامیکی مخصوص فوندو تشکیل شده که تکههای نان بوسیله چنگالهای بلند آغشته به سس گرم میشود و میل مینمایند.
اما امروزه فوندو در بسیاری از نقاط جهان رواج پیدا کرده به طور مثال فوندوی شکلات به عنوان یک دسر گرم بسیار پرطرفدار است. در این دسر، شکلات و شربتهای متنوعی مخلوط میشود و در فوندو ریخته و تکههای مختلف میوه یا کیک را به آن آغشته و میل میکنند.
(Visited 627 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: