خورش قیمه بوشهری
خورش قیمه بوشهری یکی از انواع خورشهای ایرانی و همانطور که از اسمش پیداست متعلق به شهر بوشهر است. اما قیمه بوشهری با خورش قیمههای متداول کاملا متفاوت است، هم از لحاظ طعم و هم از لحاظ ظاهری. مواد اولیه این خورش را بعد از پختن میکوبند و بعد میگذارند تا جا بیافتد که در انتها خورشی یکدست و حالتی کشدار بدست میآید. معمولا قیمه بوشهری را با یکی دیگر از غذاهای محلی بوشهر، “شکر پلو” میل مینمایند. برای یادگیری طرز تهیه خورش قیمه بوشهری به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمایید.
(Visited 997 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: