آشنایی با آش بوشهری
آش بوشهری یکی دیگر از خوراکهای پرآوازه بوشهر است که همانند سایر خوراکهای بوشهری عطر و طعم بینظیری دارد. نکته جالب درباره آش بوشهری این است که همانند سایر غذاهای بوشهری میبایست غلیظ و کشدار باشد، گویا بوشهریها به تهیه خوراکهای غلیظ و کشدار بسیار علاقهمند بودند. سابقه طبخ آش بوشهری بسیار است و از این حیث جزوه خوراکیهای بسیار قدیمی این منطقه به شمار میرود همانند هریسه. آش بوشهری که در گذشته آش سبزی نیز به آن میگفتند، معمولا از گوشت، لوبیا قرمز، تره و شوید، پیاز و ادویهجات تهیه میشود که البته تمامی مواد آن در طی مراحل پخت کوبیده و له میشود و به علت درصد بالای گوشت غلظت بسیاری دارد. آش بوشهری تقریبا شبیه شُله مشهدی میباشد و همانند آن طبخش کار آسانی نیست که معمولا توسط افراد متخصص “آش پز” تهیه میشود. آش بوشهری و هریسه در سال ۱۳۹۵ به عنوان میراث ناملموس استان بوشهر ثبت ملی شده است. برای یادگیری طرز تهیه آش بوشهری به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.




(8 رای، میانگین : 4٫88 از 5)