آشنایی با آش بوشهری
آش بوشهری یکی دیگر از خوراکهای پرآوازه بوشهر است که همانند سایر خوراکهای بوشهری عطر و طعم بینظیری دارد. نکته جالب درباره آش بوشهری این است که همانند سایر غذاهای بوشهری میبایست غلیظ و کشدار باشد، گویا بوشهریها به تهیه خوراکهای غلیظ و کشدار بسیار علاقهمند بودند. سابقه طبخ آش بوشهری بسیار است و از این حیث جزوه خوراکیهای بسیار قدیمی این منطقه به شمار میرود همانند هریسه. آش بوشهری که در گذشته آش سبزی نیز به آن میگفتند، معمولا از گوشت، لوبیا قرمز، تره و شوید، پیاز و ادویهجات تهیه میشود که البته تمامی مواد آن در طی مراحل پخت کوبیده و له میشود و به علت درصد بالای گوشت غلظت بسیاری دارد. آش بوشهری تقریبا شبیه شُله مشهدی میباشد و همانند آن طبخش کار آسانی نیست که معمولا توسط افراد متخصص “آش پز” تهیه میشود. آش بوشهری و هریسه در سال ۱۳۹۵ به عنوان میراث ناملموس استان بوشهر ثبت ملی شده است. برای یادگیری طرز تهیه آش بوشهری به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.