یتیمک بوشهری
یتیمک بوشهری یکی از غذاهای محلی استان بوشهر به شمار میرود که از لحاظی میتوان آن را یتیمچه بوشهری دانست. یتیمچه خوراکی گیاهی و بدون گوشت است که معمولا به همراه لوبیا یا عدس و یادنجان تهیه میشود، البته دستور تهیه یتیمچه در شهرهای مختلف یکسان نیست اما همگی از این حیث که بدون گوشت و با حبوبات پخته میشوند شبیه هم هستند.
یتیمک بوشهری از نظر تغذیهای جزء دسته غذاهای سالم و رژیمی بحساب میآید که به خاطر داشتن لوبیا و بادنجان ارزش غذایی بالایی دارد. اما ویژگی بارز و متمایز کننده این خوراک همانند بسیاری از غذاهای جنوبی استفاده از تمبرهندی و طعم تند آن است. ترکیب تمبرهندی و بادنجان یک طعم جذاب را رقم میزند که بدون شک این ترکیب یکی از طعمهای لذیذ خوراکهای جنوبی است. برای یادگیری طرز تهیه یتیمک بوشهری به بخش آشپزی مراجعه نمائید.