پارفه – Parfait
پارفه یک دسر فرانسوی است که از خامه، تخم مرغ و شیره شکر تهیه میشود و معمولا با لایههای از خامه، بستنی، ژله، آجیل و میوه کامل میشود. بطور سنتی برای تهیه پارفهها از یک لایه پودینگ وانیلی و مواد دلخواه استفاده میشده است، اما امروزه انتخاب لایههای پارفه بستگی به ذائقه و سلیقه افراد دارد. برای تهیه انواع پارفهها میتوانید از مواد مختلفی همچون خامه، ژله، بستنی، گرانولا و میوههای تازه استفاده کنید. پارفه در زبان فرانسه Parfait یا همان perfect به معنای تکمیل بودن اشاره دارد و در گیلاس و لیوانهای بلند تهیه و سرو میشود.
(Visited 597 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: