دمنوش زنجبیل و عسل

زنجبیل بیشتر از اینکه گیاهی خوراکی باشد یک داروی موثر است، پس بیراه نیست که بگوییم «زنجبیل برای همه چیز خوب است». سالیان طولانی است که طب چینی و هندی از این گیاه جادویی به عنوان یک دارو برای درمان برخی امراض استفاده میکنند. یکی از موارد استفاده زنجبیل تهیه انواع دمنوش از آن است. این نوشیدنی علاوه بر اینکه طعم بسیار قوی دارد، اثر بلند مدتی روی سیستم ایمنی و سلامت شما میگذارد.
مواد لازم :
زنجبیل تازه
آبلیمو ترش تازه
عسل
آب
دستور تهیه :
به گفته محققان پزشکی نوشیدنی ساخته شده از زنجبیل حاوی مقادیر بسیاری از : ویتامین C، اسیدهای آمینه، کلسیم، روی، سدیم و فسفر است. زنجبیل طبع بسیار گرمی دارد و برای گرم نگه داشتن و حفظ سلامتی بدن در روزهای سرد سال بسیار مفید است. همچنین ترکیب زنجبیل و عسل خاصیت ضد باکتریایی دارد.
قبل از تهیه این دمنوش توجه کنید که مقدار مواد اولیه بنا به ذائقه شماست. اگر دمنوشی با طعم تند و قوی دوست دارید، زنجبیل بیشتری استفاده کنید.
چند تکه برش زنجبیل تازه و پوست گرفته را در تقریبا نیم لیتر آب بجوشانید تا کمی آب آن کم شود (۱۵ دقیقه زمان مناسبی است). جوشانده زنجبیل را صاف کنید و درون لیوانِ مناسب دربدار بریزید. سپس به آن آب نصف لیمو ترش تازه و یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید و میل نمایید.