طرز تهیه چای انار

انار یکی از سوپر میوههای پاییزی است که به غیر از طعم بی نظیرش خواص فراوانی در بر دارد.انار میوهای خونساز، مقوی قلب، دفعکننده چربی، رفعکننده سموم اغلب عفونتهای داخلی و دافع حرارت است. رب انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است.
در این مطلب قصد معرفی چای انار را داریم. چای انار علاوه بر خاصیتهای ذکر شده بسیار خون ساز است و مقدار چربی خون و قند خون را کاهش میدهد. چای انار دستور تهیههای متفاوتی دارد اما در این مطلب سعی شده است طرز تهیه یک چای انار متفاوت و پرخاصیت عرضه گردد.

مواد لازم :
دانه انار | یک انار کامل |
هسته سیب | ۳ الی ۵ عدد |
چای سیاه خشک | ۱ قاشق مرباخوری سَرپر |
چوب دارچین | ۲ تکه متوسط |
دستور تهیه :
دانه انار، چای سیاه خشک، هسته سیب (دانههای آن را جدا کنید) و چوب دارچین را داخل قوری مناسب بریزید و روی آن آب جوش بریزید تا قوری پر شود. قوری را بگذارید روی حرارات کم تا خوب دم بکشید. چای انار بدون استفاده از چای سیاه ۲۰ دقیقه زمان برای دم کشیدن لازم دارد، اما با اضافه کردن چای سیاه بهتر است بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد. همچنین میتوانید بنا به ذائقه خود از آب لیمو ترش تازه، میخک یا گلپر برای تهیه این چای استفاده کنید. بعد از آماده شدن چای انار میتوانید آن را با نبات شیرین کرده و میل نمایید.
عکس از صفحه اینستاگرام saramaaniii
به نظر جالب میشه چای انار حتما امتحان میکنم 🙂