طرز تهیه پودینگ وانیلی
پودینگ بطور رایج به طیفی از انواع دسرها اطلاق میشود که معمولا از شیر و شکر به همراه یک ماده که خاصیت ژلهای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه میشود. پودینگها و دستور تهیه آن، انواع و اقسام مختلفی دارند و بنا به کشور مورد استفاده ممکن است بسیار متفاوت باشد، اما میتوان گفت رایجترین انواع آنها همین پودینگ وانیلی است که آسان و راحت آماده میشود.
مواد لازم :
شکر | نصف پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد گندم | ۲ قاشق سوپخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
کره آبکرده | ۲ قاشق سوپخوری |
دستور تهیه :
نشاسته (پودر شده)، آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد و کاملا پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ اضافه نمایئد و هم بزنید. سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه نمایئد، کمی هم بزنید تا یکدست شود. سپس در ظرف یا قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ ببند و آماده شود.