طرز تهیه فریتاتا قارچ و گوجهفرنگی
فریتاتا (Frittata) یکی از خوراکهای معروف ایتالیایی است که اغلب آن را املت ایتالیایی مینامند. فریتاتا غذایی بر پایه تخممرغ است که با ترکیب مواد دیگری همچون گوشت، سبزیجات، پنیر و یا پاستا تهیه میشود. فریتاتا را از حیث ماهیت شبیه املت یا کیش میدانند و در آشپزی ایرانی بسیار شبیه کوکو است، البته با این تفاوت که کوکو سرخ میشود و فریتاتا را بیشتر در فر میپزند. فریتاتای قارچ و گوجهفرنگی یکی از خوش طعمترین انواع فریتاتا میباشد.
مواد لازم : (برای ۲ الی ۳ نفر)
تخم مرغ ۴عدد
کره ۳۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم اسلایس شده
گوجهفرنگی ۲ عدد درشت و سفت
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار رنده شده ۷۵ گرم
جعفری یا ریحان تازه ۳۰ گرم
دستور پخت :
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از کره را در تابهای مناسب آب کنید و قارچ و گوجهفرنگی اسلایس شده را درون تابه کمی تفت بدهید تا نرم شود. تخممرغها را با یک قاشق آب در ظرفی مناسب کاملا هم بزنید و پنیر چدار رنده شده و برگ جعفری تازه را به همراه نمک و فلفل به آن بیافزائید. قارچ و گوجه تفت داده را به مایه تخممرغ اضافه کنید.
مابقی کره را در تابهای مناسب (ترجیحا با قطر متوسط و لبهدار) آب کنید و مواد فریتاتا را درون آن بریزید. تابه را درون فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از اتمام زمان پخت، باید بوسیله شعله گریل فر ۳ الی ۵ دقیقه حرارت ببیند تا روی فریتاتا کاملا طلایی شود. فریتاتای شما آماده است. نوش جان
نکات :
مواد استفاده شده در فریتاتا باید از قبل پخته باشد. استفاده از مواد خام باعث از بین رفتن تردی این خوراک میشود.
انتخاب تابه مناسب نکته مهمی در تهیه این غذاست. اگر از تابه بزرگ و پهنی استفاده کنید نتیجه مطلوبی نخواهید داشت.
استفاده از تخم مرغ بیش از دستور باعث شل شدن این غذا میشود.
استفاده از برگ انواع سبزیجات کاملا اختیاری است.