طرز تهیه سوپ کدو حلوایی تند
سوپ کدو حلوایی از آن دسته سوپهایی به شمار میرود که علاوه خاصیت فراوان میتواند جزئی از برنامه غذایی هفتگی شما باشد. قبلا در مطلبی به خواص کدو حلوایی و سوپ آن اشاره کردیم. هم اکنون دستور تهیه یک نوع تند مزه از سوپهای کدو حلوایی را میخوانید.
مواد لازم : (برای ۲ الی ۳ نفر)
کدو حلوایی بدون پوست ۲۰۰ گرم
دال عدس ۳ قاشق غذاخوری
هویچ یک عدد درشت
پیاز یک عدد درشت
آب مرغ یک لیتر
کره یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، پابریکا، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون و پنیر پارمژان برای تزئین و سرو
دستور پخت :
پیاز خرد شده را به همراه کره درون تابهای مناسب کمی تفت بدهید. لازم نیست پیاز زیاد خرد شود چون در انتها باید همه مواد را میکس کرد. پیازها که کمی تفت خورد کدو حلوایی خرد شده، هویچ رنده شده و دال عدس را اضافه کنید تا کمی همه این مواد تفت بخورد. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه کنید به مدت ۳۰ دقیقه خوب بپزد و بعد از آن نمک، فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کنید. (بجای آب مرغ از عصاره مرغ هم میتوان استفاده کرد، همچنین میزان تندی این سوپ به ذائقه شما بستگی دارد).
از میکسر قلمی استفاده کنید و تمام مواد را درون قابلمه میکس کنید تا کاملا یکدست شود. همچنین میتوانید همه مواد را درون مخلوط کن بریزید اما بهتر است همان درون قابلمه این کار را انجام دهید، اما اگر میکسر در دسترس نبود میبایست در مراحل اول مواد را بسیار ریز رنده کنید و بیشتر تفت بدهید تا مواد بافت یکدستی پیدا کند. در انتها اگر غلظت سوپ مناسب نبود میتوانید کمی دیگر سوپ را روی حرارت بگذارید تا غلیظتر شود. سوپ را درون ظرف مناسبی بکشید و با برش های فلفل قرمز، روغن زیتون، پاپریکا و پنیر پارمژان تزئین کنید.