طرز تهیه دمنوش بهلیمو و خواص آن

بهلیمو امروزه به علت زیبایى و عطر دلپذیرى که دارد در غالب نواحى گرم و معتدل کره زمین مانند نواحى مدیترانهاى اروپا بسیار پرورش مىیابد. در ایران هم نمونههایى از آن را آورده و در استانهاى شمالى و باغها کشت میشود. ماده متشکله اصلى برگ گیاه بهلیمو را اسانس به میزان ۵/۰ درصد تشکیل مىدهد. این اسانس سبکتر از آب بوده، رنگ آن زرد مایل به سبز روشن و با بویى مشابه لیمو است.
دمنوش بهلیمو یکی از بهترین انواع دمنوشها میباشد که بطور کلی دارای خواصی از قبیل : خواب آور شب، آرامبخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده و ضد آسم میباشد.
برای تهیه دمنوش بهلیمو میبایست یک قاشق غذاخوری برگ بهلیمو را در یک لیوان بزرگ یا قوری بریزید و به آن به اندازه یک لیوان آب جوش اضافه کنید. سپس درب آن را گذاشته و اجازه دهید تا دمنوش به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد و بعد از آن میتوانید به همراه نبات یا عسل آن را شیرین کرده و میل نمایید.