طرز تهیه خورش گل کلم
طرز تهیه خورش گل کلم
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست ۵۰۰ گرم بدون استخوان
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور پخت :
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده و شستشو دهید. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار دهید. گاهی آنرا بهم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. ۲ لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر کنید تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه کنید. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت بزنید. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد کنید، بعد آنها را شسته و داخل گوشت بریزید و کمی بهم بزنید. در ظرف را بگذارید تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده و اندازه کنید. هر کس مطابق میل خود میتواند این خورش را ترش و شیرین تهیه کند و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و گل کلمها کاملا پخته شوند.
نکته مهم اینکه گل کلم زود میپزد و نباید بگذارید زیاد بجوشد و له شود.
عکس از صفحه اینستاگرام parastoo.j