خوراک کدو حلوایی و بلغور جو دوسر

پاییز فصل رسیدن سوپر میوههای خوشمزه و البته بسیار پرخاصیت است. در این مطلب قصد معرفی خوراکی پاییزی با کدو حلوایی (کدو تنبل) را داریم که علاوه بر فراوانی ویتامین بسیار انرژیزا نیز میباشد. کدو تنبل منبع ویتامین A و البته ویتامین B است، همچنین پتاسیم و کلسیم و فسفر به فراوانی در این میوه وجود دارد. ترکیب این سوپر میوه با جو دوسر، تشکیل خوراکی فوق العاده به عنوان میان وعده یا شام برای شبهای سرد پائیزی است.
مواد لازم :
جو پرک دوسر | نصف پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
موز | یک عدد |
دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پوره کدو حلوایی | ¼ پیمانه |
پودر میخک و جوزهندی | به مقدار لازم |
دستور تهیه :
جودوسر، شیر، موز خرد شده و دارچین را در یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به طور دایم روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و خامهای شوند. سپس حرارت را کم و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. اندازه نوک انگشت جوزهندی و میخک به مواد اضافه و اجازه بدهید چند دقیقه حرارات ببیند.

نکته :
♦ بجای شیر از شیر سویا یا شیر بادام نیز میتوانید استفاده کنید. کدو تنبل یا کدو حلوایی دو گونه مشابه از کدو هستند که تقریبا ویژگیهای یکسان دارند اما طعم کدو تنبل گرد کمی شیرینتر از کدو حلوایی دنبالی یا بیضی شکل است.