بادنجان سرخشده همراه پنیر پارمژان
در این مطلب طرز تهیه یک خوراک ساده و لذیذ با بادنجان و پنیر موزارلا و پنیر پارمژان را برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم :
بادنجان دلمهای بزرگ ۱ عدد
سس قرمز ۳ فنجان
پنیر پارمژان نصف پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزارلا و چدار به مقدار لازم
دستور تهیه :
مطابق دستور ویدئو یک بادمجان دلمهای بزرگ را خوب شستشو دهید و با پوست آن را حلقه کنید. حلقههای بادنجان را کف سینی فر بچینید، دو طرف آن را نمک بپزنید و درون فر بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد خوب بپزد. سپس روغن روی بادنجانها را با دستمال گرفته و با چرتکه کمی روغن زیتون روی حلقههای بادنجان بمالید و دوباره بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد. سس قرمز، پارمژان، جعفری خرد شده، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل قرمز را با هم خوب مخلوط کنید، روی بادنجانها بریزید و در انتها روی سس را پنیر موزارلا و چدار رنده شده بریزید. در آخرین مرحله پخت بادنجانهای سرخ شده همراه با پنیر را درون فر بگذارید تا به مدت چند دقیقه پنیر آن باز شود.