طرز تهیه سس مارینارا
سس مارینارا (Marinara sauce) یک سس گوجهفرنگی با اصالت ایتالیایی است که از گوجهفرنگی، سیر، سبزی و پیاز تهیه میشود. این سس خوشمزه در بسیاری از پاستا، پیتزا و اسپاگتیهای ایتالیایی و آمریکایی استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ به آنها میبخشد.
مواد لازم :
گوجهفرنگی | ۸ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
نمک | ۱/۴ قاشق مرباخوری |
ریحان تازه | ۱ قاشق غذاخوری خرد شده |
آویشن | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | ۱/۴ مرباخوری |
دستور تهیه :
ابتدا پیاز و سیر را کاملا خرد کنید. سپس روغن زیتون را در تابهای مناسب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را درون آن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگیها را کاملا خرد کنید و به تابه اضافه کنید. بهتر است گوجهفرنگیها را پوست بکنید یا درون میکسر کاملا خرد کنید. آویشن، نمک و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم سس آماده شود (در این مدت چند بار سس را هم بزنید). بعد از گذشت این زمان ریحان تازه خرد شده را به سس مارینارا اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد. سس مارینارا آماده است.
نکات :
♦ اگر سبزی تازه نداشتید، میتوانید از سبزیهای خشک نیز استفاده کنید.
♦ از جعفری، پونه کوهی و برگ بو نیز میتوان در تهیه این سس استفاده کرد.
♦ بهتر است گوجهفرنگیها را در میکسر یا بلندر کاملا له کنید تا سس شما یکدست شود.
♦ برای خوشرنگتر شدن این سس میتوانید، یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کنید.
اقا خیلی وبسایتتون عالیه
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون