مجله غذا و آشپزی National Geographic
نسخه دسامبر 2017
«نشنال جئوگرافیک شما را به داستانهای مهم نزدیک میکند.» این جمله شاید بهترین توصیف برای یک رسانه بزرگ به اسم نشنال جئوگرافیک باشد. امروز کمتر کسی هست که درباره آن نداند یا قسمتهایی از عکس و مستندهای بینظیر این موسسه را ندیده باشد. نشنال جئوگرافیک با همه عکاسان، روزنامه نگاران، فیلمسازان، کانالهای تلویزیونی، مجلات، شبکههای اجتماعی و بسیاری از رسانههای دیداری و شنیداری شما را به درون داستانهای از دل مردم، طبیعت و فرهنگ میبرد.
انجمن ملی جغرافیایی یا همان «نشنال جئوگرافیک» یک سازمان غیردولتی است که مهمترین تعهد آن کاوش و حفظ سیاره زمین است. سالانه هزاران پژوهش در زمینههای مختلف در این موسسه صورت میگیرد و بخش بزرگی از درآمد حاصل آن صرف حفظ محیط زیست میشود.
یکی از مهمترین فعالیتهای موسسه نشنال جئوگرافیک انجام پژوهش در حوزه خوراک و فرهنگ غذایی اقصی نقاط دنیا است، که نتیجه آن را بصورت مستند و گزارشهای میدانی به تصویر میکشد. به جرات میتوان گفت مجله آشپزی و غذای نشنال جئوگرافیک از حیث مطالب تاریخی، معرفی آداب و رسوم بومی و البته خلاقیت در ارائه دستورهای غذایی در دنیا بینمونه است. مجله “Food National Geographic” به شما کمک میکند تا جوانههای تازهای از طعم و مزه ایجاد کنید و ایدههای بسیاری را رشد دهید. در این مجله مطالب مختلفی از جمله رسپیهای جدید و خلاقانه، سلامت و تغذیه، فرهنگهای بومی در حوزه خوراک، کشاورزی، رستورانداری و … منتشر میشود. نشنال جئوگرافیک باعث میشود تا ایدههای جدید و شگفت انگیزی را با روشهای عملی و بررسیهای تاریخی بدست آورید و این حقیقت را برای شما آشکار میکند که هر غذایی میتواند دارای تاریخی پنهان و البته جذاب باشد. با مجله غذا و آشپزی نشنال جئوگرافیک میتوانید از مزرعه تا ظرف غذا سفر کنید.
به راحتی میتوانید با کلیک بروی نام National Geographic Food، نسخه دسامبر ۲۰۱۷ این مجله را دریافت نمائید.
ممنون از اطلاعات خوبتون نمیدونستم نشنال جئوگرافیک راجع به غذا هم مطلب داره