گل کلم – Cauliflower
گل کلم از سبزیجات بومی شمال شرق مدیترانه است که اکنون در بسیاری از کشورها کشت و مصرف میشود. در گل کلم بیشتر گل آن استفاده و ساقه و برگ آن دور ریخته میشود.
گل کلم دارای چربی و کربوهیدرات کمی است که برای افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار توصیه شده است. بهترین روش استفاده سبزیجات بخارپز آن است زیرا آبپز و سرخ کردن سبزیجات از ارزش غذایی آنها میکاهد.
از معروفترین خوراکهای تهیه شده با گل کلم میتوان به ترشی گل کلم، کوکوی گل کلم و خورش گل کلم اشاره کرد. خورش گل کلم در عین اینکه یک خورش رژیمی است، بسیار مقوی میباشد و دستور تهیه آسانی دارد.
(Visited 452 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: