بیچرین – Bicerin
بیچِرین یک نوشیدنی گرم ایتالیایی متعلق به شهر تورین است که از ترکیب قهوه اسپرسو، نوشیدنی شکلات یا هات چاکلت و کف یا فوم شیر ساخته میشود. در نسخه آمریکایی بیچرین بجای فوم شیر از خامه زده شده استفاده میکنند.
اگر چه نام این نوشیدنی در منوی بسیاری از کافی شاپها وجود ندارد، اما بیچرین بیشترین محبوبیت خود را به عنوان نوشیدنی محلی تورین دارد. همچنین بیچرین در سال ۲۰۰۱ به عنوان محصول سنتی منطقه پیدمونت ایتالیا معرفی شد. کلمه (Bicerin) از گویش پیدمونتی به معنای “لیوان کوچک” گرفته شده است. این نوشیدنی از اوایل قرن ۱۸ کاملا شناخته شده بوده است بطوری که الکساندر دوما (ادیب فرانسوی) بیچرین را مورد ستایش قرار داده است. وجه تمایز این نوشیدنی نسبت به سایر نوشیدنیهای ایتالیایی این است که سه لایه مواد تشکیل دهنده آن از هم کاملا قابل تمیز است. درباره تاریخچه پیدایش این نوشیدنی اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما بسیاری معتقدند که اولین بار در قرن ۱۸ میلادی در کافه اِلبیچرین در تورین ابداع شده است. برخی هم معتقدند بیچرین صد سال قبل و در جایی دیگر برای اولین بار ابداع شده بود.
نکته قابل توجه در مورد نوشیدنی بیچرین این است که تورینیها در اصل سه نوع نوشیدنی را از مشتقات بیچرین میدانند و آنها عبارتند از : pur e fior (کاپوچینو)، pur e barba (قهوه و شکلات) و pòch ed tut که تقریبا همان بیچرین امروزی است. تهیه بیچرین کار سادهای است به شرطی که قهوه اسپرسو و نوشیدنی شکلات داشته باشید. برای یادگیری طرز تهیه نوشیدنی بیچرین به بخش نوشیدنیهای سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمایید.