دسر نشا جنوبی
نشا در واقع نوعی دسر شبیه ماقوت است، که بیشتر در جنوب ایران و بخصوص بوشهر تهیه میشود. نشا به علت استفاده از موادی مشابه مواد اولیه ماقوت طعمی شبیه آنها و البته بافتی لطیفتر دارد. بوشهریها این دسر خوشمزه را بیشتر در ماه مبارک رمضان آماده و سرو مینمایند. نشا علاوه بر طعم بینظیرش دستور تهیه بسیار آسانی نیز دارد.
مواد اولیه :
نشاسته | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۵ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
زعفران آبکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته را به همراه یک پیمانه آب سرد درون ظرف مورد نظر بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و بقیه آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته هم بزنید تا نشا غلیظ شود. وقتی دسر خوب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را اضافه کنید و بعد از مدت زمان ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما آماده است میتوانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین کنید.
عکس از صفحه اینستاگرام melika latif
خیلی خوشمزه است