تهانداز – غذای جنوبی
تهانداز یک غذای پلویی لذیذ جنوبی است که در برخی از استانهای جنوبی و بخصوص بوشهر تهیه و طبخ میشود. تهانداز غذایی شبیه تهچین میباشد اما با این تفاوت که مواد مخلوط پلو صرفا زیر برنج قرار نمیگیرد و میتواند لابلای برنج استفاده شود. در استانهای جنوبی و سایر استانها انواع مختلفی از تهانداز تهیه میشود که از معروفترین آنها میتوان به تهانداز ماهی شوریده بوشهری، تهانداز مرغ، تهانداز بادنجان، تهانداز میگو، تهانداز تخمه آفتابگردان و تهانداز دنبه اشاره کرد. اگر چه در بسیاری از استانها ممکن است، تهانداز در انواع مختلفی طبخ شود اما قدمت طبخ این خوراک در استانهای جنوبی بسیار است.
(Visited 4,764 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: