طرز تهیه رنگینک بیسکوئیتی
رنگینک یکی از خوشمزهترین دسر یا شیرینیهای جنوبی است که با خرما و حلوا تهیه میشود و با توجه به سلیقه افراد در انواع مختلفی آماده میشود. یکی از جالبترین روشهای آماده سازی این شیرینی، رنگینک با پایه بیسکوئیت پتیبور است.
مواد لازم :
خرما ۲۰۰ گرم
بیسکوئیت پتیبور ۱ بسته
کره ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۷ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
شیر خشک ۵ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
بیسکوئیت پتیبور را کاملا پودر کرده و با شیر خشک و کرهای که به دمای محیط رسیده کاملا مخلوط کنید (میتوانید این کار را با میکسر انجام دهید). مایه بیسکوئیت را کف ظرف مورد نظر ریخته و کاملا پهن و صاف کنید. خرمای هسته گرفته شده را روی بیسکوئیتها بچینید (میتوانید جای هسته خرما را با مغز گردو یا پسته پر کنید). روغن را درون تابهای ریخته تا کاملا گرم شود و کم کم آرد الک شده را به آن بیافزایید و اجازه دهید تفت بخورد تا طلایی شود. اگر آرد سفت شد کمی روغن اضافه کنید تا خیلی سفت نشود. آرد تفت داده را روی خرماها بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید. روی رنگینک را با پودر پسته و دارچین تزئین کنید.
سلام.وبسایت خیلی خوب و جامعی
دارید.ممنون
ما در زمینه درب های ضد سرقت و ضد حریق فعالیت می کنیم.خوشحال میشوم از وبسایت ما دیدن کنید
مرسی، جالب بود