یتیمک بوشهری
یتیمک بوشهری یکی از غذاهای محلی استان بوشهر به شمار میرود که از لحاظی میتوان آن را یتیمچه بوشهری دانست. یتیمچه خوراکی گیاهی و بدون گوشت است که معمولا به همراه لوبیا یا عدس و یادنجان تهیه میشود، البته دستور تهیه یتیمچه در شهرهای مختلف یکسان نیست اما همگی از این حیث که بدون گوشت و با حبوبات پخته میشوند شبیه هم هستند.
یتیمک بوشهری از نظر تغذیهای جزء دسته غذاهای سالم و رژیمی بحساب میآید که به خاطر داشتن لوبیا و بادنجان ارزش غذایی بالایی دارد. اما ویژگی بارز و متمایز کننده این خوراک همانند بسیاری از غذاهای جنوبی استفاده از تمبرهندی و طعم تند آن است. ترکیب تمبرهندی و بادنجان یک طعم جذاب را رقم میزند که بدون شک این ترکیب یکی از طعمهای لذیذ خوراکهای جنوبی است. برای یادگیری طرز تهیه یتیمک بوشهری به بخش آشپزی مراجعه نمائید.




(4 رای، میانگین : 4٫75 از 5)